Delta storing? Alle Delta storingen op een rij - Storingsoverzicht.nl (2024)

Delta storing? Alle storingen van Delta op een rij. Delta internet storing, Delta telefonie storing, Delta televisie storing. Delta internet problemen. Blijf via Storingsoverzicht.nl op de hoogte van de laatste Delta storingsmeldingen.

Alle Delta storingen op een rij

Geen of traag internet in Aalsmeer? Delta storing op je TV? Problemen met vast bellen of hulp nodig met je mobiel of tablet? Check eerst hier of er mogelijk een Delta storing is. Probeer niet direct apparatuur of bekabeling aan te passen! Als het gaat om een individuele storing op jouw lijn, kan het enkel het probleem verergeren.

Als duidelijk is dat het hoogstwaarschijnlijk enkel op jouw lijn zit, check dan altijd de modem/router en de bekabeling. Het opnieuw opstarten van de modem/router kan opzich geen kwaad en is het eerste wat je kan proberen. Mocht dat alles niet werken? Check dan altijd met helpdesk van jouw provider of er meer aan de hand is.

22feb

begintijd rond 21:10

eindtijd onbekend

In de loop van de avond is Caiway getroffen door een regionale storing. Hierdoor kunnen gebruikers problemen ondervinden met hun internet verbinding.

De storing treft onder andere Maassluis, Poeldijk, Schiedam, Oudenbosch, Poeldijk, Rhoon, Honselersdijk.

Lees meer →

08sep

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan in het netwerk van Caiway en Delta. Het gaat zowel om het COAX kabelnetwerk als het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen gebruikers van het netwerk storing ondervinden met vrijwel alle diensten.

Caiway heeft de storing reeds bevestigd en zegt hard te werken aan een oplossing. Oplostijd is vooralsnog nog onbekend.

Lees meer →

10mei

In de loop van de ochtend zijn er problemen ontstaan op het netwerk van Delta (waar Zeelandnet en Caiway ook onder vallen). Hierdoor kunnen gebruikers met een internet aansluiting via deze providers problemen ondervinden met een verslechterde internetverbinding.

De provider heeft de storing nog niet bevestigd. Over de oozaak is nog niks bekend. Oplostijd is daarom ook nog niet duidelijk.

26feb

Wegens de schrijnende oorlogssituatie in Oekraïne hebben meerdere providers besloten een aantal diensten gratis beschikbaar te stellen aan haar klanten, om zo in contact te blijven met mensen in het getroffen oorlogsgebied.

Hieronder volgt per provider welke diensten gratis worden aangeboden richting Oekraïne.

KPN

KPN biedt tot eind maart 2022 gratis mobiel bellen en smsen plus vast bellen aan. Mensen die via deze diensten tussen ons land en Oekraïne in contact willen blijven, krijgen per direct geen kosten berekend.

Lees meer →

12jan

In de loop van de middag is er een storing ontstaan op het netwerk van Delta. Hier valt Solcon ook onder. Klanten van beide providers kunnen hierdoor storing ondervinden op internet, telefonie en/of televisie.

De provider heeft de storing reeds bevestigd en werkt hard aan een olifant. Oplostijd is niet afgegeven.

Update 12 januari 2022, 14:02

De site van Solcon ligt inmiddels ook plat. Men heeft de storing momenteel in onderzoek.

06okt

Op verschillende plaatsen is er een TV storing op het Caiway netwerk. Deze lijkt aan het begin van de avond te zijn ontstaan. Hierdoor kunnen Caiway klanten stilstaand beeld of geen beeld ervaren.

De provider heeft de storing vooralsnog niet bevestigd. Hierdoor is een geschatte oplostijd onbekend.

Update 6 oktober 2021, 20:35 uur

Caiway heeft inmiddels de storing bevestigd en is sinds pakweg een uur al bezig met de storing op te lossen. Er is nog steeds geen oplostijd afgegeven.

De storing is inmiddels opgelost.

10mrt

In de loop van de avond zijn er bij Solcon problemen ontstaan met TV dienstverlening. Hierdoor kunnen Solcon en Delta klanten problemen ondervinden met het beeld. Er kunnen zich verstoringen in voordoen zoals blokkerige weergave of tijdelijke wegval van het beeld.

De precieze oorzaak is vooralsnog onbekend. Oplostijd is niet bekend aangezien de provider de storing nog niet heeft bevestigd.

15feb

begintijd rond 22:00

eindtijd onbekend

Uit veel regio’s krijgen we op dit moment meldingen van problemen met Caiway. Gebruikers kunnen beperkt tot geen gebruik maken van hun internet verbinding. Ook telefonie en televisie lijken getroffen te zijn door een storing.

De provider heeft nog niks bevestigd omtrent een storing. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 15 februari 2021, 22:30

Lees meer →

31aug

Momenteel ondervindt Delta (eerder Zeelandnet) een storing op haar netwerk. Hierbij zijn alle diensten getroffen. Gebruikers kunnen hierdoor problemen ervaren met hun internet, telefonie en/of televisie verbinding.

De provider is op de hoogte van de storing en werkt momenteel hard aan een oplossing. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Update 31 augustus 2020, 21:30

Delta is na de eerdere storing eind vorige week wederom getroffen door een DDoS aanval. Hierbij wordt opnieuw het core netwerk geraakt en is de oorzaak van de verstoring van alle diensten.

De provider is momenteel met netwerk specialisten aan de slag om de aanval af te slaan.

Update 31 augustus 2020, 23:30

Lees meer →

28aug

Momenteel ondervindt Zeeuwse provider Delta een storing op haar core netwerk door een DDoS aanval. Hierdoor kunnen Delta klanten in omgeving Zeeland problemen ondervinden met hun verbinding.

Hoe lang de storing gaat duren en de exacte status van de aanval, zijn onbekend.

Update 28 augustus, 17:28

De DDoS aanval is nog steeds bezig en is van dusdanigs omvang, dat de gehele provider geraakt wordt.

Update 29 augustus, 08:30

De verbindingen zijn sinds vanochtend vroeg gestabiliseerd. Hierdoor kunnen klanten weer gebruik maken van alle Delta diensten. De provider meldt de situatie nauwlettend in de gaten te houden, om herhaling zoveel als mogelijk te voorkomen.

Lees meer →

Delta storing? Alle Delta storingen op een rij - Storingsoverzicht.nl (2024)

FAQs

Is er tv storing bij Delta? ›

Gebruikersrapporten geven aan geen actuele problemen bij Delta. Delta levert kabeltelevisie, internet , stroom en gas in Zeeland, en delen van Brabant en Zuid-Holland. Bij gas- en stroomstoringen is netbeheerder Enduris het aanspreekpunt.

Is er een landelijke storing? ›

Op dit moment zijn er geen storingen.

Waarom hapert Delta TV? ›

Je wil natuurlijk televisie kunnen kijken zonder verstoringen. Soms kun je blokken of strepen te zien krijgen doordat het signaal te zwak is, andere keren ligt dit aan externe apparaten. Extra apparatuur kan het signaal namelijk verstoren.

Wat te doen als het internet eruit ligt? ›

10 oplossingen voor internetstoringen
  1. Check of er een netwerkstoring is. Kijk op de website van je provider. ...
  2. Reset je modem. Knipperen de juiste lampjes? ...
  3. Controleer of je op het juiste netwerk zit. ...
  4. Verwijder stoorzenders. ...
  5. Kies een ander kanaal. ...
  6. Kies een andere frequentie. ...
  7. Update je router. ...
  8. Vergroot het wifibereik.

Hoe DELTA modem resetten? ›

Volg onderstaande stappen om je modem / router te herstarten:
  1. Haal de stekker van je modem uit het stopcontact.
  2. Wacht 30 seconden.
  3. Steek de stekker van je modem opnieuw in het stopcontact.
  4. Controleer of de aan/uitknop achter op het modem op 'aan' staat.
  5. Wacht tot het lampje online groen brandt (niet meer knipperen)

Waar is het stroom uitgevallen? ›

Geen storingen bekend in Nederland.

Wat is technische storing? ›

Als de installatie niet meer functioneert op het level wat je ervan verwacht, dan spreek je van een storing. Een storing is niet alleen een technisch probleem. Het kan ook een afwijking of defect zijn aan het eindproduct.

Waar kan ik storing melden? ›

Storingen aan gas en elektra (licht) meldt u bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom, 0800 9009 (24 uur per dag) of online op gasenstroomstoringen.nl. Portiekverlichting valt hier niet onder. Daarvoor is de huisbaas of de woningbouwvereniging verantwoordelijk.

Is er op dit moment een storing bij Tele2? ›

[15-08-2024] Er zijn op dit moment geen algemene problemen met Tele2 Thuis diensten.

Waarom blokkerig beeld? ›

Storing door interferentie: blokkering beeld of ruis

Storing van uw televisiebeeld door interferentie ontstaat doordat draadloze signalen soms op dezelfde frequentie werken als signalen in de kabel. Omdat de 2 signalen elkaar in de weg zitten, worden de originele signalen vervormd en vermengen zich met elkaar.

Wat kan tv signaal verstoren? ›

Het tv-signaal kan ook verstoord raken door een stoorzender in huis. Dit zijn vaak apparaten die zelf ook een signaal uitzenden en daarmee het tv-signaal in de weg zitten. Veel voorkomende stoorbronnen zijn: draadloze telefoon, weerstation, babyfoon, draadloze lichtschakelaar, chromecast en zendapparatuur.

Wat moet je doen als je tv hapert? ›

Als u geen fysieke schade kunt waarnemen, probeert u de tv uit en weer in te schakelen: haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek de stekker weer in het stopcontact om de tv opnieuw in te stellen. Als dit niet helpt, maak dan duidelijke foto's van het probleem dat u ondervindt.

Hoe lang mag internet storing duren? ›

Minimaal 12 uur. Als een netwerkstoring 12 uur of langer duurt, heeft u recht op een vergoeding. U moet dan wel wonen in het gebied van de storing. De storing kan ook aan uw apparaat liggen.

Hoe komt het dat mijn internet steeds wegvalt? ›

Draadloze telefoons, magnetrons, babyfoons, draadloze speakers, monitoren en videozenders die werken met een bandbreedte van 2,4 GHz of 5 GHz kunnen storing veroorzaken in een Wi-Fi-netwerk. Als het probleem blijft optreden, kunt u proberen de frequentieband van de router in te stellen op 5 GHz of 2,4 GHz.

Wat is een netwerk storing? ›

Een storing is een verbindingsprobleem waarbij Internet, Vast Bellen en/of TV uitvalt en gedurende een aaneengesloten periode (bijvoorbeeld 12 uur achter elkaar) voor haperingen en andersoortige problemen zorgt.

Heeft DELTA ook tv? ›

Ook dat kan! Dat is online tv-kijken op al je schermen en voor iedereen in het gezin. Wat kan ik met de DELTA Interactieve TV app? - Live tv-kijken waar je maar wilt.

Heeft Delta tv's? ›

Delta Studio laat reizigers kiezen uit maximaal 300 films en opties van HBO, Showtime, SpyKids TV en 18 kanalen met live satelliettelevisie .

Is Caiway overgenomen door DELTA? ›

Caiway en DELTA bundelen hun krachten en gaan verder onder één naam. We willen onze service en diensten voor internet, televisie, de vaste en mobiele telefoon nog beter maken. Door te kiezen voor één merk, kunnen we dat sneller doen. Daarom gaan we verder onder de naam DELTA.

Is er storing bij Fiber? ›

Momenteel ervaren wij een storing in de regio van Puttershoek. De storing is in onderzoek. Update 04:00 De storing wordt veroorzaakt door een stroomstoring in een glasvezelcentrale.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5339

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.